Vinduespudser
Kastrup

Professionel vinduespudser i Kastrup. Book nemt online.

Hvorfor du skal vælge os som din vinduespudser?

  • Book nemt online hjemme fra sofaen
  • Få en fast aftale uden binding
  • Certificeret vinduespudser
  • Mere 100 tilfredse kunder
  • Mødestabil hver eneste gang
  • Betal nemt med MobilePay
  • Miljørigtig sæbe

Der er mange gode grunde til at vælge Vinduespudser Kastrup. Vi håndterer alle opgaver både ved huse og lejligheder. Book en vinduespudsning og glæd dig til flotte rene vinduer.

vinduespudser kastrup

Få en pris på vinduespudsning på kun 2 minutter

vinduespudser kastrup

1. Udfyld information om din bolig

Det første du gør er at åbne vores online prisberegner. Herefter indtaster du informationer om din bolig. Disse oplysninger bruger prisberegneren til at beregne prisen på vinduespudsning på din bolig.

vinduespudser kastrup

2. Se prisen på vinduespudsning

Når du har været igennem de forskellige punkter, så klikker du på “Beregn pris”. Prisberegneren viser dig nu en pris på vinduespudsning hjemme hos dig. Prisen du ser, er det fulde beløb, som du skal betale.

vinduespudser kastrup

3. Vælg en dato og book

Hvis du er tilfreds med prisen og ønsker at booke Vinduespudser Kastrup til opgaven, så klikker du på “Næste”. Nu vælger du dato og tid. Herefter har du booket en tid hos os. Så skal du blot vente på, at vi kommer forbi.

Book en vinduespudsning

Prøv vores online prisberegner og se din pris på vinduespudsning i Kastrup. Det er super nemt, og det tager KUN 2 minutter.

Vi glæder os til at besøge dig og pudse dine vinduer.

vinduespudser kastrup

Din lokale vinduespudser

Vinduespudser Kastrup er en del af Magnus Vinduespolering, som ejer op til flere afdelinger rundt omkring i Storkøbenhavn.

Missionen er klar. Den handler om at levere den bedst mulige service samtidig med, at du som kunde har tryghed i maven, når vi kigger forbi for at pudse dine vinduer.

Kunderne fortæller om vores vinduespudsning i Kastrup

Jeg havde aldrig prøvet at bestille en vinduespudser på nettet før, så jeg var ret skeptisk i forhold til, hvad prisen var. Jeg så, at man kunne beregne en pris Vinduespudser Kastrup, så det prøvede jeg. Prisen var rigtig fin, så jeg bookede bare. Jeg har ikke fortrudt.

Jesper, Nørrebro

Kanon god service af Vinduespudser Kastrup. Har i lang tid prøvet at finde en vinduespudser til en fair pris, og det er nu lykkedes mig. 5 ud af 5 stjerner herfra.

Casper, Ørestad

Min mand og jeg har for nyligt købt nyt hus, hvor vores vinduer i den grad trængte til en kærlig hånd. Vores gamle vinduespudser ville ikke køre helt til Greve for at pudse vores vinduer, men det ville Magnus gerne. Nu har vi lavet en fast aftale, og vi er super tilfredse.

Caroline, Greve

Vi ville gerne have pudset vores vinduer inden vi fik gæster i sommers, så vi søgte på nettet efter en vinduespudser i nærheden, der kunne komme hurtigt. Tak Magnus.

Mohammed, Brønshøj

Lokal vinduespudser i Kastrup

Vi er din lokale vinduespudser i Kastrup, men udover Kastrup er vi også rigtig godt kendt på Amager. Derfor kører vi på hele Amager og faktisk også i resten af Storkøbenhavn.

Lokal vinduespudser i Kastrup

Ofte stillede spørgsmål til Vinduespudser Kastrup

Hvad er prisen for en vinduespudsning?

Den nøjagtige pris på vinduespudsningen hjemme hos dig afhænger af nogle forskellige faktorer. Størrelsen på din bolig, størrelsen på dine vinduer samt om du ønsker dine vinduer pudset ude eller ude og inde. 

Ved hjælp af vores smarte online prisberegner kan du selv se, hvad prisen er for en vinduespudsning hjemme hos dig. 

Hvilke byer kører i til?

Vi pudser primært på Amager, men vi kører også til resten af Storkøbenhavn. Vi har vores egen vinduespudserbil, så geografien sætter ikke de store grænser. Se alle de byer vi kører til her.

Hvornår kan I komme og pudse min vinduer?

Vi tilbyder vinduespudsning i Kastrup i tidsrummet 8:00 – 17:00 i hverdagene. 

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med MobilePay eller kontant, når vi har været ude hos dig og pudset dine vinduer. Vil du hellere lave en bankoverførsel, er dette også fint.

Betalingsfristen er 8 dage.

Er der binding, hvis jeg laver en fast aftale?

Niks, der er ingen binding. Hos Vinduespudser Kastrup ønsker vi at bygge vores kunderelationer på tillid og god kvalitet. Er du tilfreds med vores arbejde, så vil du med garanti benytte dig af vores vinduespudsning service igen i fremtiden. Hvis ikke, så skal du have lov til at fravælge os uden besvær.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver nødt til at aflyse?

Skulle du blive forhindret i at få besøg af os, så kan du aflyse din tid ved at skrive en mail til os eller ved at ringe til os

Alternativt kan du kontakte os for at rykke din tid til en anden dag. Du behøver ikke aflyse din tid, hvis det er muligt for os sammen at finde en ny tid til dig.

Vinduespudsning Kastrup som dine vinduer vil elske

Bor du i Kastrup og har du brug for en vinduespudsning? Så er du havnet det rigtige sted! Velkommen hos Vinduespudser Kastrup. Vi samler på glade og tilfredse kunder og kan i dag prale af at have over 100 faste kunder, som vi pudser vinduer hos flere gange hvert år. Når kunderne er tilfredse, er vi tilfredse. Er du vores næste kunde?

Din lokale vinduespudser i Kastrup

Hos Vinduespudser Kastrup har vi en god lokal kendskab til alle de små smutveje, så vi kommer nemt ud til dig, når du har booket en tid. Vi betjener en lang række glade og tilfredse privat- og erhvervskunder i Kastrup. Vi benytter udstyr af høj kvalitet til vores vinduespudsning, hvilket sikrer dig et godt resultat hver gang. Kvalitet og tilfredse kunder er nemlig kerneværdierne hos Vinduespudser Kastrup. Udover Kastrup tilbyder vi også vinduespolering på resten af Amager.

Beregn din pris online på vinduespudsning i Kastrup

Vores online prisberegner sparer dig for meget tid og besvær. Med få klik har du mulighed for at beregne og booke en vinduespudsning i Kastrup. Vores prisberegner tager udgangspunkt i din boligs areal og størrelsen på dine ruder (små, mellem, store). Beregn din pris på en vinduespudsning i Kastrup allerede i dag.

Vinduespudser Kastrup kan sit kram

Vælger du os som din lokale vinduespudser i Kastrup sikrer du dig skinnende ruder hver gang. Vi er nemlig uddannet og certificeret inden for vinduespudsning. Det betyder, at vi har styr på alle de nødvendige teknikker, der sikrer dig spejlblanke ruder. Ydermere har vi også fokus på at benytte en lang række af forskellige typer af vinduespudser grej i høj kvalitet.

Generelt lægger vi ære i vores arbejde, da vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Hvis du er interesseret i at læse mere om os, kan du klikke her

Vinduespudsning Kastrup – hvor ofte?

Vi anbefaler at få besøg af en vinduespudser enten hver 6. eller 12. uge, men dette kan varierer alt efter, hvor du bor henne. En udvendig vinduespudsning vil som regel være nødvendig hver gang, hvorimod man kan nøjes med en indvendig vinduespudsning hver anden gang.

Det kommer også an på, hvor vigtigt det er for dig at bibeholde rene og skinnende vinduer. Nogle kunder kan lide at booke ofte, så de altid ved, at deres vinduer fremstår pæne og præsentable. Andre kunder booker når de føler, at vinduerne er blevet beskidte. Det er meget forskelligt, hvilke præferencer vores kunder har for vinduespudsning Kastrup. Fælles for alle er dog ønsket og behovet for at have pæne vinduer.

Fokus på miljøet

Hos din lokale vinduespudser i Kastrup lægger vi vægt på miljøet. Til vores vinduespudsning benytter vi os af Svanemærket sæbe, hvilket bidrager til et mindre klimaaftryk. For at skåne miljøet yderligere bruger vi et intelligent ruteplanlægningssystem, der sikrer den korteste mulige vej mellem kunderne. Det betyder færre kilometer og dermed mindre belastning af miljøet.

Fakta om Kastrup

Vidste du, at navnet Kastrup kommer fra det afledte drengenavn Karl som var et udbredt navn i ældre dansk? Kastrups industrielle historie starter i 1700-tallet, hvor industrien for alvor kom til Kastrup.