Vinduespudser
Tårnby

Professionel vinduespudser i Tårnby. Book nemt online.

Din lokale vinduespudser i Tårnby

✔️ Book nemt online med din mobiltelefon
✔️ Mulighed for fast aftale uden binding
✔️ Uddannet vinduespudser
✔️ Mere end 200 tilfredse kunder
✔️ Mødestabil
✔️ 
Betal med MobilePay
✔️ Miljøvenlig sæbe

Der er mange gode grunde til at vælge Vinduespudser Tårnby. Book en vinduespudsning og glæd dig til skinnende rene vinduer. 

vinduespudser tårnby

Se din pris på blot 2 minutter

vinduespudser kastrup

1. Udfyld oplysninger om din bolig

For at vores online prisberegner kan lave en præcis pris til dig på vinduespudsning, skal den bruge nogle informationer om din bolig. 

vinduespudser kastrup

2. Se din pris på vinduespudsning

Når du har udfyldt alle oplysninger om din bolig, klikker på du på “Beregn pris”. Prisberegneren vil nu vise dig din pris. 

vinduespudser kastrup

3. Vælg dato og book

Når du har set, hvor god prisen er, klikker du “Næste”, hvorefter du vælger ønsket dato og booker tid til vinduespudsning hos dig. 

Book vinduespudsning online

Hos Vinduespudser Tårnby kan du se prisen på vinduespudsning hjemme hos dig inden du booker. Det er super nemt, og det tager KUN 2 minutter.

Vi glæder os til at pudse dine vinduer.

vinduespudser kastrup

Din lokale vinduespudser

Vinduespudser Tårnby er en del af Magnus Vinduespolering, som har op til flere afdelinger i Storkøbenhavn.

Vores mission har fra opstarten været at levere en kanon service til dig som kunde samtidig med, at du føler dig tryg, når vi kigger forbi for at pudse dine vinduer.

Det siger vores Tårnby kunder

Vi har lavet en fast aftale med Magnus om vinduespudsning hver anden måned. Han kommer altid som aftalt, og vi har rene vinduer det meste af året. Vi er tilfredse. 😊

Jacob, Tårnby

Smilende ung mand der kan sit kram. Tak for god service og god orden. Anbefales.

Elisabeth, Tårnby

Kan klart anbefale at få besøg af Vinduespudser Tårnby. God pris i forhold til hvad de ellers har prøvet og så er det bare mega smart, at vi kan se vores unikke pris inden vi booker.

Helle, Tårnby

Ringede til Magnus og fik aftalt en aftale om vinduespudsning til min virksomhed. Skønt med hurtig respons.

Jesper, Tårnby

Tårnbys foretrukne vinduespudser

Hvis du har set os køre uden for Tårnby området, så er det fordi, at vi pudser vinduer på hele Amager – endda i hele Storkøbenhavn. 

De fleste af vores kunder bor på Amager, så den største del af dagen bruger vi på at køre rundt til vores kunder i Amager området.

vinduespudser tårnby

Vinduespudser Tårnby FAQ

Hvad koster en vinduespudsning?

Vi har ikke en fast pris for vinduespudsning, da selve opgaven altid variere alt efter størrelsen på boligens areal og størrelsen på vinduerne. Vi har tilgengæld gjort det nemt for dig at se, hvad det vil koste hjemme hos dig.

Ved hjælp af vores smarte online prisberegner kan nemt og på kun 2 minutter se, hvad prisen vil være for vinduespudsning hjemme hos dig.

Hvor kører i henne?

Vores pimære område er hele Amager, men vi har også en del kunder i resten af Storkøbenhavn. Som udgangspunkt sætter georgrafien ikke grænser for os, da vi har vores egen vinduespudserbil. Se alle de byer vi kører til her.

Hvornår pudser i?

Vi tilbyder vinduespudsning i tidsrummet 8:00 – 17:00 i hverdagene. 

Hvordan betaler man?

Du bestemmer selv om du ønsker at betale kontant eller med MobilPay. Bankoverførsel er også en mulighed.

Betalingsfristen er 8 dage.

Har I binding på fast aftale?

Nej hos Vinduespudser Tårnby har vi ikke binding på vores services. Vi ønsker ikke at fange nogen i en aftale, som de ikke er tilfredse med. Det skal være vores indbyrdes relation og tillid, der skaber fundamentet for en god aftale. 

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver nødt til at aflyse?

Skulle du blive forhindret i at få besøg af os, så kan du aflyse din tid ved at skrive en mail til os eller ved at ringe til os. Du behøver dog ikke at aflyse din tid, hvis du bliver forhindret i at tage i mod os. Vi kan blot finde en ny tid til dig. 

For dig der bor i Tårnby og ønsker rene vinduer

Kan du også godt lide at handle lokalt? I så fald så er vi det rette match for vi pudser vinduer for rigtig mange kunder på Amager. Vi elsker at pudse vinduer for lokalbefolkning, og derfor er vi også stolte over, at vi er Amagers foretrukne vinduespudser. Vi lægger ære i vores arbejde og gør en dyd ud af at levere en god service til vores kunder. Derudover er det vigtigt for os, at du føler dig tryg, når vi kigger forbi for at pudse dine vinduer.

Se din pris på vinduespudsning online før du booker

Som noget unikt i vinduespudserbranchen kan du benytte dig af vores online prisberegner til at se din pris inden du booker. Vores prisberegner er bygget op til at kunne dig en konkret pris på vinduespudsning hjemme hos dig. Du skal blot udfylde lidt information om din boliger; såsom størrelse på vinduerne samt din boligs areal, og så får du en pris præsenteret. 

Professionel vinduespudsning i Tårnby

Vi er certificeret og uddannet efter gældende forsikrifter inden for professionel vinduespudsning. Det sikrer dig en tryghed i maven, når du booker tid hos Vinduespudser Tårnby, da du kan regne med et godt resultat. Vi har både hænder og værktøj i orden så stol trygt på vores håndværk.

Med eller uden fast aftale men altid uden binding

Hvad kan du bedst lide? Selv at booke tid til vinduespudsning, når dine vinduer trænger eller have en fast aftale? Valget er dit. Uanset hvilken løsning, der passer dig bedst, så er vi klar til at hjælpe. 

Vi skåner miljøet

Som lokal virksomhed lægger vi vægt på at skåne miljøet og især lokalmiljøet på Amager. Derfor er et af hovedprincipperne hos Vinduespudser Tårnby at udelukkende at bruge miljørigtig sæbe til vinduespudsning. Vi bruger kun Svanemærket sæbe, som bidrager til et mindre klimaaftryk.

Yderere benytter vi os af et intelligent ruteplanlægningssystem, der sikrer den korteste mulige vej mellem kunderne. Dette for at undgå unødig kørsel, der forurener miljøet. Færre kilometer på landevejene reducerer belastningen af miljøet.